Actueel

Iedereen bedankt!

Wat heb ik al een lange reis afgelegd om hier, bij de opening van De Bionier, te komen. Het plan ontstond 2 jaar geleden. Ik weet nog precies hoe het voelde toen het lampje boven mijn hoofd ging branden. Dit was het! Dit was wat ik wilde! Een eigen natuurvoedingswinkels! Maar toen moest het nog gebeuren. Ik heb ontzettend veel mensen gesproken en om advies gevraagd. Natuurvoedingswinkels door het hele land kregen mijn telefoontje of bezoekje. En allemaal namen ze ruim de tijd om hun ervaringen met mij te delen.

Heel veel dank voor:

In 2016 bezochten Anne-May en ik voor de eerste keer de biobeurs in Zwolle. We werden nog gemotiveerder! Zoveel mooie producten te zien, en zoveel aardige mensen. Na deze dag legde ik contact met diverse bedrijven. Zo kwam ook groothandel Natudis op mijn pad. En ik durf nu wel te zeggen dat er zonder hen, nooit zo’n mooie winkel was geweest. Paul, Ricus, Muin en alle andere collega’s van jullie mooie bedrijf: mijn dank is zeeeer groot!

Arjen en Henk-Jan van OosterlaarVerhoeven die me hielpen alles financieel rond te krijgen. En die contact legden met Doortje en Michiel. Allemaal bedankt, voor de lange weg, de grote bult papieren en het eindeloze ‘gedoe’. Tijdens deze lange weg lieten veel eilanders me weten dat ze blij waren met mijn plan. Dat ze graag boodschappen willen doen in mijn nieuwe winkel. De dames van het aquajoggen zorgden er elke maandagavond weer voor dat mijn volle hoofd ontspande door lekker te bewegen en te kletsen. Terschelling bedankt voor deze steun!

Vanaf dag 1 was mijn vader Hans mijn allergrootse vraagbaak. Alles, maar dan ook alles, besprak ik met hem. En daarnaast nog mijn andere lieve paps die kwam schilderen als ik erom vroeg en er gewoon was als dat nodig was. Mijn lieve mams, steun en toeverlaat in mooie en moeilijke tijden. En de allerbeste interieur-advies-geefster en oma die er is. Haar hardwerkende (timmer)man Leo, die van alles maar dan ook alles iets supermoois maakt. En die voor de hele winkelverbouwing verantwoordelijk is. Wat moet ik zonder jullie!!!! Grote broer Maarten, zonder wie deze reis nooit begonnen was. Op alle manieren een grote hulp voor mij, een grote broer zoals een grote broer moet zijn. Ook voor mijn kleine broertje (mag ik niet zeggen ) die nu nog in Oostenrijk zit, maar veel belde hoe het ging. Zie je snel Huug! Lieve (schoon)familie Bolderman. Die dacht waar begint ze aan, maar er al die tijd op alle mogelijke manieren voor ons geweest is. Aljo en Hans hebben alle elektriciteit aangelegd. Een megaklus! Hans verplaatste ook nogal wat leidingen en Aljo zorgde voor de mooie verlichting. Ook zonder jullie was het nooit zo mooi geweest. Duizendmaal dank! www.ajb-services.nl

Al die lieve vrienden die aan ons dachten, ons hielpen. Dankdankdank. Lieve collega’s van www.strandpaviljoendebranding.nl, allerliefste vriendinnetjes Gerda en Lieke, Jaap en Paula, Tosca en Martin, Esther, Ypie die allemaal kwamen helpen met de verhuizing. De allerbeste vormgeef- en advies-op-alle-fronten-vriendinnetjes Wil en Nien! Zij maakten mijn huisstijl, alle huisstijldragers en deze prachtige website. Jullie zijn de besten en de liefsten! 
www.willekeprins.nl en www.opdekaart.net

Lief vriendinnetje Anne-May, wat ben ik blij dat je terug bent op het eiland. En niet alleen omdat je bij me komt werken en de beste oppas bent. Maar gewoon omdat je mijn lieve vriendinnetje bent, en omdat ik er heel veel zin in heb om dit met jou te gaan doen. Als laatste: mijn aller-aller-allerliefste Niels. Die mij alle ruimte en mogelijkheid geeft om mijn droom uit te voeren. Die me zo hard helpt en die de allerliefste man en allerbeste papa van de wereld is. Ik hou van jou!

Sanna

Laat een bericht achter