Actueel

Opening, we proosten op 15 februari

Het is zover! Terschelling is een natuurvoedingswinkel rijker. Het mooie hoekpand aan het eind van de Boomstraat, op het kruispunt met de Burgemeester Reedekerstraat, is omgetoverd tot een nieuwe winkel vol heerlijke biologische producten en lekkernijen van het eiland.

Woensdagochtend 15-2 is er tijd om alle partijen die mee hebben geholpen aan de totstandkoming van de winkel, te bedanken. We proosten op een mooie voorbereiding, een goede samenwerking en een prachtig resultaat.

Vanaf 12 uur kan iedereen de winkel komen bekijken. Natuurlijk is er van alles te proeven. De koelingen en schappen liggen vol, de bioboodschappen kunnen gedaan worden!

Vanaf nu is De Bionier op Terschelling 6 dagen per week geopend. Heb je vragen, opmerkingen, tips of goede ideeën voor onze winkel? Wij staan er heel erg voor open en zien jullie allemaal graag in de winkel.

WELKOM!

Opmerking

  1. Post<br/>Author
    Opdekaart

    Heel erg veel plezier vandaag! Geniet ervan!

    Antwoord

Laat een bericht achter