Producten

De Bionier voor baby’s

Babyvoeding
Baby’s en jonge kinderen hebben een gevoelig systeem. Daarom is het belangrijk dat ze de juiste voedingsstoffen binnenkrijgen en zo min mogelijk onnodige stoffen die moeilijk te verwerken zijn. Zelf koos ik daarom voor HIPP, dat is babyvoeding met de hoogst biologische kwaliteit. Alle opvolgmelk en potjes van HIPP hebben een uitgebalanceerde samenstelling van voedingsstoffen zonder ongewenste toevoegingen.

In de meeste merken opvolgmelk is maltrodextrine of een andere suikervervanger toegevoegd. HIPP heeft alleen maar ingrediënten die echt nodig zijn en waar baby’s heel goed op reageren en dus zeker geen suiker(vervanger). Zelf werd ik (en Wiesje!) daar heel blij van. Daarom heb ik besloten een deel van dit mooie merk op te nemen in ons assortiment. Wil je er meer over weten? Kijk dan eens op http://www.hipp.nl/ of kom gewoon gezellig langs!

Natuurlijk smeren!
Maar niet alleen wat via de mond naar binnen gaat draagt bij aan een gezond lijf. Je huid is immers je grootste orgaan, en wat je erop smeert komt ook ‘naar binnen’. Omdat je niet wilt dat je baby energie verspilt aan het verwerken van schadelijke stoffen, is er gelukkig ook natuurlijke verzorging voor de baby.

Wij kozen o.a. voor ALPHANOVA® Baby . Dit is een super milde verzorging geschikt voor de meest gevoelige babyhuid. Het is een heerlijk geurende lijn met deze biologisch geteelde ingrediënten:

  • Zoete amandelolie voor het bewezen hydraterende en kalmerende effect.
  • Kamille voor voor het kalmerende en  verzachtende en kalmerende effect.
  • Lelie voor de kalmerende en anti-bacteriële eigenschappen.

ALPHANOVA® Baby staat voor duidelijkheid en eerlijkheid over de ingrediënten:

  • Het exacte percentage van natuurlijke ingrediënten altijd groter dan 99%.
  • De exacte percentage biologische tot 100% van de plantaardige ingrediënten
  • De herkomst van van ingrediënten worden vermeld (natuurlijk of biologisch).
  • Aphahanova Baby producten en ingrediënten zijn (natuurlijk) niet getest op dieren.
  • Alle producten zijn verpakt in recyclebare verpakking.

ALPHANOVA® Baby  is de enige die ook een natuurlijk zonnebrand voor baby’s op de markt heeft gebracht. Deze, en zonnebrand voor kinderen en volwassen, is ook te krijgen bij De Bionier!

Enne, geen probleem om zelf lekker mee te smeren met je baby, het is echt heerlijk spul 😀

Groetjes Sanna

Laat een bericht achter