Actueel

PAAS-AANBIEDINGEN!

Vinden jullie onze paasactie ook zo leuk? Bij iedere klant die meer dan 10 euro uitgeeft, kijken we weer vol spanning toe of we een prijs weg kunnen geven. En gelukkig is dat best wel vaak. Maandag won een gezin het bomvolle brunchpakket van Ekoland. Ze waren er superblij mee en dat maakt ons ook weer blij!

Maar om het allemaal nog wat leuker te maken in de winkel, hebben we ook nog een aantal producten in de aanbieding gedaan.

Bijvoorbeeld het heerlijke fruitbeleg van FiordiFrutta. Familie Rigoni teelt op eigen grond in Italië en Bulgarije het biologische fruit en maakt er volgens een eigen productiemethode ‘jam’ van. Zonder te koken, en dat is heel uniek! Hierdoor blijft de smaak van het fruit beter behouden en dat proef je. Alle varianten zijn deze week met 25% korting!  Oh, en natuurlijk bevat FiordiFrutta geen geraffineerde suiker. De jam wordt gezoet met biologisch appelsap.

25% korting op alle smaken FiordiFrutta!

Wat mag er niet ontbreken aan het paasontbijt? Vers geperste jus ‘d orange? Haal je biologische perssinaasappelen deze week voor maar € 1,89 per kilo! En de warme broodjes mogen natuurlijk ook niet ontbreken. Je kunt ’s ochtends bij ons in de winkel verse broodjes halen maar bak je ze liever zelf af, kies dan voor broodjes van EcoMade. Deze zijn deze week in de aanbieding met 20% korting.

20% korting op broodjesmix, croissants en spelt-pistolets van EcoMade

Verder is er deze week nog in de aanbieding: Jonagold appelen, fussili van La Bio Idea en de pakjes drinken van EkoLand.

Wil je een heerlijke biologische paasstol vol vruchten en noten bij het paasontbijt? Onze bakker heeft paasstollen in alle soorten en maten (met en zonder suiker / spelt / desem / glutenvrij / kleintjes / vlechtbroden / etc). Een deel hiervan ligt vers in de winkel, met daarbij een lijst met het volledig te krijgen assortiment. Kom gerust even kijken en eventueel bestellen.

Wij wensen iedereen een fijne pasen en graag tot ziens in De Bionier!

25% korting op de pakjes van Ekoland

 

Laat een bericht achter