Actueel

Indemne: verzorging voor je gevoelige huid

Gevoelige of geïrriteerde huid…

Alles al geprobeerd en drijft je huid je tot wanhoop? Indemne biedt de oplossing met producten die met liefde en zorg zijn ontwikkeld, speciaal voor de gevoelige of geïrriteerde (probleem)huid. Denk aan een overgevoelige huid, psoriasis, striae, acne, eczeem en nog veel meer …

De oprichter van Indemne liep zelf jaren lang rond met huidproblemen en commerciële merken deden haar overgevoelige huid meer kwaad dan goed. Tot ze besloot het heft in eigen hand te nemen en zelf onderzoek te doen naar de werking van plantaardige oliën, en met succes! Indemne gelooft in de kracht van de natuur; combineer de juiste essentiële oliën zodat deze samen zorgen voor comfort en een gezonde, mooie huid.

Of je probleempje nu klein is of de zorgen heel groot, of de klachten acuut zijn of chronisch, Indemne biedt met haar natuurlijke aanpak een oplossing op maat.

Indemne biet no-nonsense producten voor een volledige verzorging van je overgevoelige huid. Niet alleen hydraterende producten die je huid en hoofdhuid beschermen en kalmeren, maar ook producten om je huid te reinigen. Alleen een perfect gereinigde huid kan een crème immers volledig in zich opnemen en zo profiteren van alle werkzame stoffen.

Wanneer je Indemne gaat gebruiken, houdt dan altijd rekening met de cyclus van de celvernieuwing. Je huid is niet in 1 dag overgevoelig of geïrriteerd geraakt, en zal dus ook niet in 1 dag al genezen zijn. Geef een product dus zeker een maand de tijd om resultaat te boeken. Naast het gebruik van de juiste producten die passend zijn voor jouw huid, is het ook altijd goed om naar andere factoren te kijken. Vaak speelt een combinatie van factoren namelijk een rol wanneer de huid (over)gevoelig is of plotseling wordt. (Overmatige) blootstelling van de huid aan heet water, temperatuurschommelingen, vervuilde lucht en rook kunnen de huid irriteren. Daarnaast kan bepaalde voeding, stress en / of medicijngebruik ook van grote invloed zijn op de conditie van jouw huid.

De producten van Indemne die je bij De Bionier kunt vinden:

Indemne Gimme Soothing! Cleansing
Een super zachte, niet-schuimende lotion, speciaal ontwikkeld om de overgevoelige en geïrriteerde huid te reinigen.
Milde, maar effectieve reiniging voor de gevoelige huid.
Werkt ontstekingsremmend.
Geeft direct verlichting bij jeuk en irritatie

Indemne Eau de Genie
Toner om te gebruiken na het reinigen. Reinigt, kalmeert en verfrist.
Geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige.
Gebruik voor zowel ’s ochtends als ’s avonds.
Reinigt, hydrateert, kalmeert en verfrist.
Voor een stralende huid.

Indemne Miss Ella Lotion
Micellair water om het gezicht te reinigen. Verwijdert make-up en onzuiverheden.
Geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige.
Gebruik voor zowel ’s ochtends als ’s avonds.
Reinigt, hydrateert, kalmeert en verfrist.
Voor een stralende huid.

Indemne Gimme Soothing! Lotion
Een treatment speciaal ontwikkeld om de overgevoelige en geïrriteerde huid met jeuk te kalmeren.
Ontwikkeld voor de gevoelige en / of geïrriteerde huid.
Biedt direct verlichting bij jeuk.
Luchtige textuur.
Voor mannen en vrouwen.

 

 

Laat een bericht achter