Actueel

Adopteer een kip!

De Bionier sluit zich aan bij Adopteer een Kip

Kippen lopen graag vrij rond, lekker actief zijn in de natuur doen ze het liefst. Het zijn dan ook van oorsprong bosvogels. De biologische pluimveehouder zorgt ervoor dat de kip een kipvriendelijk leven kan leiden. Naast genoeg ruimte om rond te scharrelen, krijgt de kip biologisch voer, houdt de snavel, en krijgt zo min mogelijk diergeneesmiddelen.

Daar is De Bionier natuurlijk voorstander van, en daarom doen wij nu mee met Adopteer een Kip. Hierbij krijg je de kip natuurlijk niet echt thuis, maar je ondersteunt de biologische landbouw, en ontvangt bonnen om de eieren van de kip op de halen in de winkel.

Alle voordelen op een rij

 • Je steunt op een leuke manier een goed doel
 • Je krijgt heerlijke biologische eieren voor je geld
 • Je draagt bij aan het geluk van kippen
 • Je draagt bij aan het veiligheidsgevoel van kippen
 • Je zorgt voor zekerheid voor de biologische pluimveehouders.
 • Je levert een bijdrage aan de promotie van biologische landbouw

Hoe werkt het?

Meld je aan via www.adopteereenkip.nl. Zodra je inschrijving rond is, ontvang je thuis waardebonnen. Met de waardebonnen die je krijgt, kun je biologische eieren afhalen in alle deelnemende winkels, waaronder nu dus ook De Bionier.

Je krijgt 1 doosje eieren voor 1 waardebon. Er zitten 6 biologische eieren in één doosje. Biologische eieren zijn herkenbaar aan het biologisch logo op het doosje. De eieren die je bij De Bionier haalt, zijn zelfs biologisch-dynamisch. Ze komen dus van een bioolgisch-dynamisch bedrijf waar de kringloop tussen bodem, mest en productie van levensmiddelen voor mens en dier de basis is.

Meer weten of aanmelden!

Opmerking

 1. Maaike Ligthart

  Graag meld ik me aan om een kip te adopteren.

  Antwoord

Laat een bericht achter