Actueel

Net getest: FRECIOUS slow juice

Wauw! Wat hebben we weer een pareltje ontdekt onder de biologische, gezondheidsbevorderende producten:

FRECIOUS Je dagelijkse groenteboost in 1 flesje sap.

Over Frecious
Alle ingrediënten van Frecious zijn biologisch en worden na het schroefpersen direct ingevroren. Er wordt dus het maximale aan voedingsstoffen uit de groente gehaald. Bekijk dit filmpje maar eens om te zien hoe dat schroefpersen in zijn werk gaat.

Er zijn meerdere smaken Frecious, van 70% groente tot 100% groente, en allemaal bevatten ze circa 300 gram groente en fruit. Aan sommige smaken moet je misschien even wennen, maar echt, wij zijn om, het is heerlijk!

Frecious voor kinderen
Voor jezelf zorgen en genoeg groente binnenkrijgen is niet altijd makkelijk, laat staan voor je kinderen. Daarom zijn wij ook zo enthousiast over Frecious Young. In deze, wat kleinere, flesjes, zit 60% groente en 40% fruit. Heel gezond dus, en toch zoet genoeg om lekker gevonden te worden.

Wanneer drink je Frecious?
Om ervoor te zorgen dat je lijf de voedingsstoffen zo goed mogelijk opneemt, kun je ze het best drinken op een lege maag. Bijvoorbeeld in de ochtend, een half uurtje voor je ontbijt, of rond een uur of 16 in de middag. Als je er een beetje ritme in wilt, is het handig om een flesje op te drinken en een flesje uit de vriezer te halen. Na 24 uur in de koelkast is ie namelijk ontdooit. Een nachtje op het is aanrecht in koud water werkt ook perfect! En heb je echt haast? Ongeveer een kwartier in ruim warm water en drinken maar!

Is Frecious duur?
Een flesje Frecious kost €3,95. Je eerste reactie is misschien ‘duuuur!’ maar als je er even verder over nadenkt valt dat reuze mee. Ga immers zelf maar eens zo’n 8 verse, uitgebalanceerde, biologische ingrediënten bedenken, kopen en persen. Dat zal je nog niet meevallen, in tijd, energie en kosten. Voor €3,95 krijg je dus enorm gemakkelijk je dagelijkse groenteboost binnen!

Je raad het al!
Wij waren direct fan, en hebben 8 soorten Frecious Slow Juices opgenomen in ons assortiment. En daarnaast nog 2 soorten Frecious Young. Ideaal om mee te geven naar school! Je vindt de flesjes in onze vriezer.

3 van de vele smaken Slow Juices

 

 

 

Laat een bericht achter