Actueel

EKOPLAZA.NL AFHAALPUNT

Sinds augustus 2019 is De Bionier op Terschelling Ekoplaza-afhaalpunt! Dat betekent dat je thuis uit meer dan 9000 biologische producten kunt kiezen, deze inlaadt in je winkelwagen, en vervolgens bij je natuurvoedingswinkel op Terschelling ophaalt!

Je kunt je boodschappen direct betalen via ideal. Of betaal bij het ophalen via PIN of contant. Voor het afhalen van bestellingen op Terschelling is geen minimale bestelwaarde nodig, maar er wordt wel een servicebijdrage gerekend bij bestellingen van minder dan €25,-:
– Bij een bestelling onder de 10 euro wordt een servicebijdrage van 2,50 euro gevraagd.
– Bij een bestelling onder de 25 euro wordt een servicebijdrage van 1,00 euro gevraagd

Dus ga je op vakantie naar Terschelling? Kies thuis vast je boodschappen en ze staan klaar in onze natuurvoedingswinkel zodra je aankomt! Woon je op Terschelling? Dan heb je nu nog meer keuze uit bio-producten! In overleg kunnen we ze ook bezorgen.

Handig toch!

direct je biologische boodschappen doen? www.ekoplaza.nl

Opmerking

 1. Annie

  Willen jullie schapen yoghurt voor me bestellen? Als ik via eco plaza ga zijn de service kosten nog al hoog
  Ik hoor graag
  0610718407
  Groet
  Annie Feenstra

  Antwoord

Laat een bericht achter