Actueel

DETOX je mee?

Al meer dan een jaar verkopen wij de juices van Frecious. Met succes, een heleboel eilanders en badgasten van Terschelling, halen hun dagelijkse portie groente in onze natuurvoedingswinkel.

Maar wist je dat Frecious ook detox-pakketten biedt? Deze box biedt alles wat je nodig hebt om je lijf te resetten.

Hoe werkt het?
Detoxen betekent ontgiften. Door schadelijke invloeden, onder andere vanuit voeding, blijven gifstoffen in het lichaam achter. Door te gaan detoxen (‘schoonmaken’) worden deze gifstoffen afgevoerd. Je past een paar dagen je voedingspatroon aan. Daarna drink je 3 dagen de sapjes, shots en soep uit de frecious-box. Hierdoor wordt je lijf gereset en voel je je een stuk fitter, slanker en gezonder. Bij de box ontvang je een uitgebreide uitleg.

3-daagse detox
Een van onze klanten vroeg al naar de 3-daagse detox. Een perfect pakket voor de beginnende detox’er. Wij hebben deze niet op voorraad en rechtstreeks bij Frecious bestellen als particulier gaat helaas niet omdat het te kostbaar is om 1 doos bevroren te leveren op Terschelling. Gelukkig kunnen we door samen te werken nu toch wat regelen.

Doe je mee?
Als er meerdere liefhebbers zijn kunnen wij de 3-daagse detox-box nu bestellen. Ze worden bij ons bezorgd en je kunt je pakket dus hier ophalen. Geen verzendkosten dus en de mogelijkheid om frecious op Terschelling te ontvangen!

De sapvastenkuur van frecious kost €99,- De verzendkosten zijn voor ons. We gaan eenmalig bestellen, dus wil je meedoen, laat het dan deze week weten (uiterlijk 31-8). Volgende week gaan we, bij genoeg animo, bestellen.

Wil je meer weten, kijk dan ook eens op www.frecious.nl

Berichten

 1. A. Hek-Visser

  Doe mij ook maar zo’n pakket.

  Antwoord
  1. Sanna

   Hoi, bedankt voor je bestelling! Wil je nog even je telefoonnummer aan ons doorgeven? Mag via info@debionier.nl. Dankjewel!

   Antwoord

Laat een bericht achter