Actueel

Kerstpakketten & -cadeau’s

Een kerstpakket van je baas krijgen is iets wat al heel lang bestaat en wat natuurlijk altijd weer een feestje is. Helaas is het wel zo dat er vaak etenswaren in zitten die je eigenlijk nooit eet en die na een jaar bewaren in de kast, in het vuilnisvat belanden. Wij houden niet van voedselverspilling en daarom maken wij kerstpakketten met een inhoud die niet in de prullenbak belandt!

Verschillende pakketten
Wat dacht je van alleen maar duurzame cadeau’s? Cadeau’s die de wereld een beetje beter maken, handig zijn in gebruik, en in ieder huishouden van pas komen?

Of een pakket met alleen maar heerlijkheden van lokale ondernemers. Kaas, honing, jam, wijn, thee, bier, allemaal van Terschelling.

Een feestje van biologische lekkernijen is natuurlijk ook altijd goed. Geen gekke dingen waarvan je niet weet wat je ermee moet, maar gewoon een lekker zoutje, goede thee, winterse chocolade en fijne wijn.

Wij hebben al diverse voorstellen klaarstaan, maar zelf iets samenstellen is ook geen enkel probleem. Misschien wil je wel een duurzaam cadeau (foodhuggers? zeep? bamboe schaaltjes?) gecombineerd met eilander kaas en een lekker wijntje.

Kom langs en kies zelf
Alles is mogelijk, voor ieder budget en voor ieder persoon kunnen we wel iets passends vinden. Kom vooral langs voor de mogelijkheden, we denken graag met je mee!

Alleen maar lokale lekkernijen. Kaas, honing, thee, etc. van Terschelling. Van alles wat, in De Bionier-tas: circa €45,-
Pakket vol duurzame cadeau’s voor in de keuken en badkamer. Uiteraard kun je een deel hiervan kiezen en combineren met lekkers. Alleen maar cadeau’s zoals op de foto: €59,95
kerstpakket
Een uitgebreid pakket met wijn, olie, thee, chocola, zoutjes, etc. Op deze foto: €42,-

Berichten

 1. Peter Frohn

  Goede avond,

  Ik ben benieuwd of jullie ook een moederdag cadeau/pakket hebben?

  Groeten Peter

  Antwoord
 2. Willem

  Hier berichtje van een vaste gast die graag Terschellinger kaas bij jullie koopt…

  Wij komen 2x per jaar op Terschelling en kopen dan ook kaas voor mee te nemen naar huis/de wal….. Helaas is die dan zo op…. Mijn vraag is of jullie ook producten versturen…. Bijvoor 10 stukken kaas….. Ik hoor het wel even…. Groet, Willem & Annette uit Zwolle

  Antwoord

Laat een bericht achter