Actueel/Geen categorie

Duurzaam kerstpakket

Ben je op zoek naar een mooi cadeau voor je medewerkers of relaties? Stop dan met zoeken en kies voor een pakket waar je de aarde een beetje mee helpt. En waar je collega natuurlijk heel blij van wordt.

Geen producten waarvan je niet weet wat je ermee moet, die jaren in de kast blijven staan of die helemaal niet bij je passen. Wij zoeken iets uit wat echt lekker is, wat je gelijk open wilt trekken en wat je echt kunt gebruiken. Allemaal producten die bijdragen aan een betere wereld, met een gezonde bodem en minder (plastic)vervuiling.

In dit bestand vind je een overzicht van door ons samengestelde pakketten met de bijbehorende prijs.

Zoals je ziet is er van alles mogelijk. Voel je vrij om iets te wijzigen in de pakketten, voeg iets toe, laat iets weg, en kom zo tot het voor jou perfecte kerstcadeau. We vinden het ook heel leuk als je langskomt en we samen iets uitzoeken.

Steun bijvoorbeeld meerdere lokale ondernemers, door een pakket met producten van Terschelling te kiezen. Of laat je collega’s kennismaken met een aantal verwenproducten zoals chocola, wijn en zoutjes uit onze winkel, aangevuld met duurzame bewaar-producten van bamboe.

Wil je je collega’s ondersteunen bij het voeren van een duurzaam huishouden? Dan hebben wij van alles voor een plastic-vrije badkamer of een pakket met de prachtigste non-food producten, allemaal om levenslang mee te gaan.

Bestel nu alvast, dan hoef je er straks in de drukke decembermaand niet meer aan te denken!

Vragen? Bestellen? Of even overleggen over de mogelijkheden? Kom langs, bel, mail of  app! 06-41400403 / info@debionier.nl

Heel veel lekkers van Terschelling
plasticvrije badkamer
Voor een plastic-vrije badkamer

Laat een bericht achter