Actueel

BIO-Certificaat voor De Bionier

Goed nieuws! Sinds kort moeten biologische verkooppunten zich certificeren. Zo kunnen consumenten er zeker van zijn dat ze een biologisch betrouwbaar product kopen. Tussen alle kerst-drukte kwam de inspecteur van SKAL bij ons langs. We waren al een tijdje bezig met de voorbereiding hiervan en alles was dan ook in orde. We kunnen daarom nu met veel trots zeggen dat we de eerste en enige biologisch gecertificeerde winkel op Terschelling zijn!

Een van de speerpunten is dat je leveranciers ook door SKAL gecertificeerd zijn. Onze droogwaren halen wij bij Udea, de bio-groothandel. Maar wij zijn er ook heel trots op dat we samenwerken met zoveel biologische leveranciers op Terschelling: Groenhof, Kaasmakerij De Terschellinger, De Zeekraal en Boerderij Spanjer. Zij werden al ieder jaar gecontroleerd door SKAL. En wij als winkelier zijn daar nu aan toegevoegd.

Laat een bericht achter