Geen categorie

We gaan even dicht

OPLADEN EN OPFRISSEN
De Bionier bestaat in februari al vijf jaar. Supertrots zijn we op wat we in die jaren hebben neergezet en op het aantal klanten dat ons weet te vinden. Het is zo fijn dat jullie allemaal maar blijven komen! En dat er ook steeds nieuwe gezichten komen! Maar na 5 jaren hard werken, merken we dat het tijd is voor een korte break. Even opladen en de winkel opfrissen. Daarom sluiten we van 31 januari t/m 15 februari 2022. Natuurlijk kunnen we voor die tijd extra producten voor je bestellen. Zodat je daar wellicht even mee vooruit kan:

Bestellen: woensdag 26 januari
Afhalen zuivel, groente & fruit, droogwaar: vrijdag 28 januari
Afhalen brood: zaterdag 29 januari

Woensdag 16 februari staan we opgefrist klaar voor ons 6e jaar en verwelkomen we je graag met wat lekkers. Tot dan!

Team De Bionier

Opmerking

  1. Elly schroo

    Goedemiddag verkopen jullie ook dopper flessen? Vr gr elly schroo

    Antwoord

Laat een bericht achter