Actueel

TE KOOP

De Bionier zoekt overname-kandida(a)t(e) 

Zes jaar geleden zag ik een kans liggen op Terschelling. Een natuurvoedingswinkel met een uitgebreid assortiment van eilander producten. Dat was er nog niet en dus sprong ik in het diepe en begon ik met heel veel enthousiasme De Bionier.

Voor eilanders, eilandgasten en toeristen
Nu staat er een prachtige, gezellige winkel waar Terschelling niet meer zonder kan. We hebben een grote groep vaste klanten: eilanders die wekelijks (en sommigen zelfs dagelijks) komen, eilandgasten die hier een huis hebben en er vaak zijn én de jaarlijkse toeristen. We bewegen mee met de drukte van het seizoen en spelen in op de vele evenementen op Terschelling door onze producten en acties daarop aan te passen.

Zoveel mogelijk lokale producten
Naast onze hoofdleverancier Udea voor onze biologische producten, hebben we diverse kleinere leveranciers voor bijvoorbeeld vers brood & banket, cosmetica en cadeau-artikelen (non-food). Daarnaast werken we samen met heel veel eilander leveranciers. Want we verkopen natuurlijk het liefst zoveel mogelijk lokale producten. Ook vinden we het leuk om zelf van alles te maken zoals soep, quiches en brownies.

Te koop
Met superveel plezier en liefde run ik De Bionier, maar ik voel dat het tijd is voor een nieuwe uitdaging. Dat Terschelling een mooie natuurvoedingswinkel rijker is, daar ben ik heel trots op. Het zou super zijn als iemand anders ermee verder gaat en daarmee zijn of haar (of hun!) droom op Terschelling ook waar kan maken.

Heb jij ook een groen hart?
Een eigen winkel hebben waarmee je ook nog de wereld een stukje mooier maakt, is fantastisch. Ik doe De Bionier, mijn trots, mijn 3e kindje, dan ook niet zomaar weg. Gaat jouw hart ook sneller kloppen van deze winkel op deze unieke plek? Heb je een groen hart? Durf je hard te werken en hierin te springen? En heb je ervaring in het runnen van een soortgelijke winkel? Dan is dit je kans!

Overname
Je kunt de winkel overnemen en voortzetten als De Bionier. Voorraad, inventaris, collega’s, de goede naam, álles neem je over. Je zult dus wel een mogelijkheid tot financiering moeten hebben. In overleg kijken we naar wat de beste constructie voor je is: het winkelpand huren van ons of het gehele pand kopen. Want misschien woon je nog niet op Terschelling maar zou je dat wel graag willen. Wij staan voor alle constructies open.

Wil je meer weten en heb je serieuze interesse? Neem dan contact met me op, het liefst via mail en heel graag met wat meer info over jezelf, je motivatie en je mogelijkheden tot overname.

Groet, vanaf het prachtige Terschelling,
Sanna Copini.

info@debionier.nl
06-41400403

Laat een bericht achter