Bio bezorgd

Maaltijden bezorgd

Na overleg over dag en tijd, kunnen wij gerechten/maaltijden bezorgen. Neem hiervoor op tijd contact met ons op dan bespreken we wat je wil, waar en wanneer. En of je een pan van ons wilt lenen.

Bezorgkosten € 4,95
Telefoonnummer: 06 – 414 00 403

Boodschappen bezorgd

Hoe lekker is het om aan te komen op je vakantiebestemming, en niet direct boodschappen te hoeven doen! Of dat de boot te laat aankomt om nog naar de winkel te gaan, maar dat er toch wat lekkers klaarligt voor de avond en een heerlijk ontbijt voor de eerste ochtend. Wij regelen het graag! Onderstaand de keuze uit verschillende boodschappenpakketten die wij klaarzetten bij uw vakantieadres. Alles biologisch en zoveel mogelijk van Terschelling!

Hoe werkt het?

Wij brengen de boodschappen bij uw accommodatie voor € 4,50. We kunnen ze natuurlijk ook klaarzetten in de winkel zodat u alleen even snel hoeft binnen te wippen. Onze winkel is vlakbij de boot! Bezorging alleen bij minimale afname van 1 van deze pakketten en vanaf 20 euro. Vermeld altijd uw naam, telefoonnummer, adres accommodatie en welk pakket u wilt. Na ontvangst van uw mail sturen wij een bevestiging met de betalingsgegevens. De betaling dient binnen te zijn voor uw aankomst. Bestel daarom op tijd, dan weten wij ook zeker dat we alle producten in huis hebben. Een pakket uitbreiden met meerdere producten kan altijd maar graag via de telefoon (0562 – 445 001).

Late aankomst: borrel & ontbijt € 47,50

2 flesjes Scelling bier en 1 fles wijn / Droge bioworst van Weidenaar / Paprikachips met ribbels / Eilander schapenkaasje / 2 blikjes Whole Earth frisdrank / Koffie en cranberrythee / Pak verse melk / Vers brood uit eigen oven / Roomboter van De Weerribben / Terschellinger jong belegen kaas / Eilander cranberryjam van Groenhof / Hagelslag (melk) De Rit / Vleeswarenmix antipasti / Eieren Demeter, 6 stuks

Gezonde pasta (mét recept) € 20,-

Volkoren penne / uien / courgette / champignons / rode paprika / tomatenpassata / rundergehakt van Terschelling / Italiaanse kruiden

Van 't landtassen

1-persoons groente- en fruittas € 8,25
Grote groentetas € 10,-
Groentetas € 8,25
Fruittas € 8,25
Groente- & fruittas € 10,-

Altijd handig € 12,50

Toiletpapier / vuilniszakken / handzeep / afwasmiddel