De Bionier zoekt overname-kandidaat

VANAF NOVEMBER ZIJN WIJ 3 DAGEN OPEN 

Maandag – 9 tot 15 uur
Vrijdag– 11 tot 18 uur
Zaterdag – 9 tot 17 uur

Dit betekent dat we minder bestellen en in voorraad hebben dan jullie gewend zijn.
Om iedereen toch te voorzien van alle gewenste boodschappen, geven wij de mogelijkheid om vers (groente, fruit, vlees, zuivel) bij ons te bestellen. Houdbare droogwaar vullen we zoveel mogelijk aan.

VERSWAREN BESTELLEN

Vóór donderdag bestellen:

= zeker weten dat je je vers-boodschappen in het weekend (vanaf vrijdag 15 uur) kunt ophalen.

= wij hoeven niks weg te gooien.

Je kunt hiervoor gebruik maken van bestelformulieren, deze liggen klaar op de toonbank.
De formulieren mogen afgegeven worden in de winkel of verzonden worden via whatsapp (maak er een duidelijke foto van). Een kort, duidelijk lijstje mag natuurlijk ook zonder formulier. TELEFOONNUMMER DE BIONIER: 06-38527157.

BROOD BESTELLEN

Ook voor brood geldt, bestellen = ophalen op vrijdag of zaterdag en zeker weten dat je brood in huis hebt. Doe dit het liefst in het weekend ervoor als je toch in de winkel bent, maar sowieso vóór dinsdag 12 uur.

We hopen dat er snel een opvolger is voor De Bionier en dat we weer volledig open kunnen. Tot die tijd doen we het zo en hebben we er vertrouwen in dat we samen de winter doorkomen. In de kerstvakantie proberen we volledig open te zijn met alle december-lekkernijen!

Wil je ons helpen om De Bionier draaiende te houden? Op vrijdag zijn we vaak heel blij met wat vrijwillige handjes. Laat het dan even weten aan Japke of whatsapp ons.
06-38527157