De Bionier kookt!

Behoefte aan een gezonde maaltijd?
Pas laat op je vakantiebestemming?
Geen zin of tijd om te koken?

Gelukkig koken wij graag en liggen er veel gezonde en lekkere ingrediënten in onze natuurvoedingswinkel. Hiermee zorgen wij iedere dag voor een voedzame maaltijd.

Bekijk in onze winkel welke maaltijden we al gemaakt hebben of kies een van onderstaande gerechten om van te voren te bestellen.

In onze koelvitrine leggen wij maaltijden voor 1 persoon klaar. Wil je voor meerdere personen een maaltijd? Bestel dan van te voren, dan maken wij een grotere portie klaar die je kunt ophalen (neem je eigen pan mee!) of laten BEZORGEN

Op dit moment koken wij:

  • Balinese runderstoof met sambal boontjes en volkoren basmatirijst. €8,95
  • Linzensoep met veel groente.
  • Soep van alleen maar verse tomaten.
  • Woensdag 12-6: Koolhydraat-beperkte groentestoof met spekjes en linzen. €9,95

Op = op, reserveren mag: bel 0562-445001. Diverse gerechten zijn ook uit de vriezer leverbaar, vraag ernaar in de winkel.

Oerol 2019

Tijdens oerol staan wij op de betonning. Wij serveren daar diverse lekkernijen voor bij de koffie of borrel en als lunch of diner. In de winkel is het aanbod divers, afhankelijk van de tijd die er over is en de vraag die er is. Dus kom gezellig langs op de betonning of in de winkel en laat je verrassen!

Even bellen wat er is, mag natuurlijk ook: 0562-445001

Openingstijden

  • Maandag t/m vrijdag
    08:30 - 18:00 uur
  • Zaterdag
    08:30 - 17:00 uur
De Bionier

Eigenaresse De Bionier

Ondernemer Sanna Copini: Een keuken vol met pure, heerlijke levenswaren uit de natuur. Om gezond en gevarieerd te eten. Dat moet op Terschelling toch ook mogelijk zijn! Na een lange voorbereiding opent in februari 2017 De Bionier haar deuren: voor al je biologische boodschappen en eilander lekkernijen!