De Bionier kookt!

Behoefte aan een gezonde maaltijd?
Pas laat op je vakantiebestemming?
Geen zin of tijd om te koken?

Gelukkig koken wij graag en liggen er veel gezonde en lekkere ingredi├źnten in onze natuurvoedingswinkel. Hiermee zorgen wij iedere dag voor een voedzame maaltijd.

Bekijk in onze winkel welke maaltijden we al gemaakt hebben of kies een van onderstaande gerechten om van te voren te bestellen.

In onze koelvitrine leggen wij maaltijden voor 1 persoon klaar. Wil je voor meerdere personen een maaltijd? Bestel dan van te voren, dan maken wij een grotere portie klaar die je kunt ophalen (neem je eigen pan mee!) of laten BEZORGEN

Op dit moment koken wij:

  • quiche caprese met cherrytomaat, mozzarella en verse basilicum
  • Thaise curry met parelspelt (va 26-4)
  • Mexicaanse bonensoep

Verspreid over de week koken wij deze gerechten. In de winkel ligt dus 1 of 2 en soms 3 van deze gerechten. Wil je zeker zijn van een portie of bestellen voor meerdere personen? Bestel dan van te voren: 06 – 414 00 403

Openingstijden

  • Maandag t/m vrijdag
    09:00 - 18:00 uur
  • Zaterdag
    09:00 - 17:00 uur
De Bionier

Eigenaresse De Bionier

Ondernemer Sanna Copini: Een keuken vol met pure, heerlijke levenswaren uit de natuur. Om gezond en gevarieerd te eten. Dat moet op Terschelling toch ook mogelijk zijn! Na een lange voorbereiding opent in februari 2017 De Bionier haar deuren: voor al je biologische boodschappen en eilander lekkernijen!