Over De Bionier

De aarde is de bodem van ons bestaan. De natuur geeft ons zoveel moois, leuks en lekkers! Als mens moeten we hier zuinig op zijn. We moeten er zelfs goed voor zorgen. Zodat we kunnen genieten van al het lekkers dat de natuur ons te bieden heeft.

En waar is de natuur mooier dan op Terschelling! Maar wist je dat de natuur en de eilander op Terschelling ook heel veel lekkers produceert? De Bionier wil deze producten bij elkaar brengen. En aanvullen met biologische levensmiddelen die op andere mooie plekjes met liefde worden gemaakt. Zo is De Bionier DE plek om met een goed gevoel je boodschappen te doen.

Het team

Sanna is de eigenaresse van De Bionier. Haar passies voor lekker eten, gezondheid, het eiland Terschelling en eigen baas zijn, komen nu samen in De Bionier. “Ik hoop mijn liefde voor gezond eten over te dragen door deze winkel en eilanders en eilandbezoekers te laten ervaren wat een gezond lijf met je doet”. Van de natuur moet je genieten!

Sanna: Maar natuurlijk kan ik dat niet helemaal alleen. Onze 2 dochters verdienen ook nog wat aandacht (en een goede maaltijd). Daarom zul je ook Anne-May vaak in de winkel zien staan: “Een prachtige kans om op Terschelling iets te doen waar ik heel erg blij van wordt. Mensen adviseren, zorgen voor een nette winkel en genieten van al het lekkers in deze winkel!”

Impressie van onze winkel

Openingstijden

  • Maandag t/m vrijdag
    09:00 - 18:00 uur
  • Zaterdag
    09:00 - 17:00 uur
De Bionier

Eigenaresse De Bionier

Ondernemer Sanna Copini: Een keuken vol met pure, heerlijke levenswaren uit de natuur. Om gezond en gevarieerd te eten. Dat moet op Terschelling toch ook mogelijk zijn! Na een lange voorbereiding opent in februari 2017 De Bionier haar deuren: voor al je biologische boodschappen en eilander lekkernijen!