Over De Bionier

De aarde is de bodem van ons bestaan. De natuur geeft ons zoveel moois, leuks en lekkers! Als mens moeten we hier zuinig op zijn. We moeten er zelfs goed voor zorgen. Zodat we kunnen genieten van al het lekkers dat de natuur ons te bieden heeft.

En waar is de natuur mooier dan op Terschelling! Maar wist je dat de natuur en de eilander op Terschelling ook heel veel lekkers produceert? De Bionier wil deze producten bij elkaar brengen. En aanvullen met biologische levensmiddelen die op andere mooie plekjes met liefde worden gemaakt. Zo is De Bionier DE plek om met een goed gevoel je boodschappen te doen.

Het team

Sanna is de eigenaresse van De Bionier. Haar passies voor lekker eten, gezondheid, het eiland Terschelling en eigen baas zijn, komen nu samen in De Bionier. “Ik hoop met deze winkel mijn liefde voor gezond eten over te dragen en eilanders en eilandbezoekers te laten ervaren wat een gezond lijf met je doet”. Van de natuur moet je genieten!

Sanna: Maar natuurlijk kan ik dat niet helemaal alleen. Onze 2 dochters verdienen ook nog wat aandacht (en een goede maaltijd!). Daarom heb ik een team van enthousiaste mensen die ook regelmatig te vinden zijn in de winkel.

Japke heeft een eigen praktijk als gewichtsconsulente. Hiervoor is ze dagelijks bezig met gezond eten en heeft ze een brede interesse in gezonde en biologische voeding. “Het werken in De Bionier is voor mij een geweldige aanvulling op mijn praktijk, waarbij ik ook tijdens mijn werkzaamheden in de winkel voedings- en leefstijlgerichte adviezen kan geven”.

Hugo is het broertje van Sanna. Een echte horeca-man die al heel wat jaartjes op Terschellinger in de horeca heeft gewerkt. Maar nu is het ook leuk eens wat anders te proberen. Daarom komt hij deze zomer gezellig bij zijn zus werken! Hugo is dol op lekker eten en koken en kan daar ook veel over vertellen.

Henrieke is al heel lang klant bij ons, maar nu ook af en toe collega. Ze is juf in het basisonderwijs. Een ‘groene juf’ kun je wel zeggen want ze is dol op de natuur en alles wat er groeit en bloeit. Het liefst eet ze dan ook uit eigen moestuin. De combi van werken met kinderen en bijspringen in een bio-speciaalzaak is voor Henrieke dan ook ideaal.

Impressie van onze winkel

Kijk gerust rond

Openingstijden

  • Maandag t/m vrijdag
    09:00 - 18:00 uur
  • Zaterdag
    09:00 - 17:00 uur
De Bionier

Eigenaresse De Bionier

Ondernemer Sanna Copini: Een keuken vol met pure, heerlijke levenswaren uit de natuur. Om gezond en gevarieerd te eten. Dat moet op Terschelling toch ook mogelijk zijn! Na een lange voorbereiding opent in februari 2017 De Bionier haar deuren: voor al je biologische boodschappen en eilander lekkernijen!