Over De Bionier

De aarde is de bodem van ons bestaan. De natuur geeft ons zoveel moois, leuks en lekkers! Als mens moeten we hier zuinig op zijn. We moeten er zelfs goed voor zorgen. Zodat we kunnen genieten van al het lekkers dat de natuur ons te bieden heeft.

En waar is de natuur mooier dan op Terschelling! Maar wist je dat de natuur en de eilander op Terschelling ook heel veel lekkers produceert? De Bionier wil deze producten bij elkaar brengen. En aanvullen met biologische levensmiddelen die op andere mooie plekjes met liefde worden gemaakt. Zo is De Bionier DE plek om met een goed gevoel je boodschappen te doen.

Het team

Sanna is de eigenaresse van De Bionier. Haar passies voor lekker eten, gezondheid, het eiland Terschelling en eigen baas zijn, komen nu samen in De Bionier. “Ik hoop met deze winkel mijn liefde voor gezond eten over te dragen en eilanders en eilandbezoekers te laten ervaren wat een gezond lijf met je doet”. Van de natuur moet je genieten!

Sanna: Maar natuurlijk kan ik dat niet helemaal alleen. Onze 2 dochters verdienen ook nog wat aandacht (en een goede maaltijd!). Daarom heb ik een team van enthousiaste dames die ook regelmatig te vinden zijn in de winkel.

Japke heeft een eigen praktijk als gewichtsconsulente. Hiervoor is ze dagelijks bezig met gezond eten en heeft ze een brede interesse in gezonde en biologische voeding. “Het werken in De Bionier is voor mij een geweldige aanvulling op mijn praktijk, waarbij ik ook tijdens mijn werkzaamheden in de winkel voedings- en leefstijlgerichte adviezen kan geven”.

Elske springt als freelancer regelmatig bij. “De steeds weer nieuwe, gezonde en interessante producten maken het werken in De Bionier ontzettend leuk. Het enthousiasme van Sanna en haar zoektocht naar dingen en projecten werkt aanstekelijk!”

Sanne heeft zelf een moestuin waar de heerlijkste groentes uitkomen. Ze is dan ook dol op groente; Sanne eet geen gluten, geen suiker maar wel heel veel groente. Dus ben je op zoek naar inspiratie voor een gezonde maaltijd, vraag Sanne!

Impressie van onze winkel

Kijk gerust rond

Openingstijden

  • Maandag t/m vrijdag
    08:30 - 18:00 uur
  • Zaterdag
    08:30 - 17:00 uur
De Bionier

Eigenaresse De Bionier

Ondernemer Sanna Copini: Een keuken vol met pure, heerlijke levenswaren uit de natuur. Om gezond en gevarieerd te eten. Dat moet op Terschelling toch ook mogelijk zijn! Na een lange voorbereiding opent in februari 2017 De Bionier haar deuren: voor al je biologische boodschappen en eilander lekkernijen!